Berita Terkini

Sukan Sekolah Menengah Sri Al-Amin Bangi 2014

 

Sukan Sekolah Menengah Sri Al-Amin Bangi telahpun melabuhkan tirainya pada 27 Februari 2014. Selama 4 hari iaitu daripada 24 Februari 2014 - 27 Februari 2014, telah berlangsungnya Hari Sukan Sekolah Menengah.

Baca Lagi...
You are here: Utama

SUKAN TAHUNAN SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN BANGI

E-mail Cetak PDF

Kemuncak acara Sukan Tahunan Sekolah Rendah Sri Al-Amin telah diadakan pada Sabtu, 12hb Mac 2011 bertempat di Stadium Universiti Tenaga Nasional (UNITEN).  Majlis akan bermula jam 8:30 pagi hingga 12:00 tengahari.  Tempat pertama telah dimenangi bersama oleh pasukan merah dan kuning.

 
Beberapa acara telah diadakan lebih awal di padang sekolah.  Pertandingan bola baling aulad/banat, bola sepak aulad dan bola jaring banat telah diadakan pada 7hb dan 8hb Mac 2011.  Pada 9hb Mac pula acara sukan banat telah diadakan yang menyaksikan 4 pasukan berentap.
 
                   Pasukan Biru                                                                      Pasukan Hijau
 
            Pasukan Kuning                                                                   Pasukan Merah
 
 
AKSI-AKSI MENARIK SEPANJANG MINGGU SUKAN 2011
 


Isi sampai penuh ye sayang....                                                        Lari..lari..

 

Ini bukan kes buli tau... kami tengah lawan bola sepak.                          Wah.. aksi hebat pengadil bola jaring (baju ungu)

 

Wow... aksi bakal pemain harapan negara.                                     Gaya macho Pengarah Sukan 2011 ... Muallim Zulkefli