PERMOHONAN KEMASUKAN SEKOLAH MENENGAH 2015

Permohonan kemasukan ke Sekolah Menengah Sri Al-Amin Bangi untuk 2015 dibuka bermula

2hb September sehingga 31hb Oktober 2014.

Borang boleh diperolehi di pejabat pengurusan sekolah menengah atau KLIK SINI untuk BORANG PERMOHONAN

LIhat sini SYARAT KEMASUKAN

Permohonan hanya dibuka untuk kemasukan TINGKATAN 1, 4 dan 5 sahaja

Baca Lagi...
You are here: Utama

SUKAN TAHUNAN SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN BANGI

E-mail Cetak PDF

Kemuncak acara Sukan Tahunan Sekolah Rendah Sri Al-Amin telah diadakan pada Sabtu, 12hb Mac 2011 bertempat di Stadium Universiti Tenaga Nasional (UNITEN).  Majlis akan bermula jam 8:30 pagi hingga 12:00 tengahari.  Tempat pertama telah dimenangi bersama oleh pasukan merah dan kuning.

Beberapa acara telah diadakan lebih awal di padang sekolah.  Pertandingan bola baling aulad/banat, bola sepak aulad dan bola jaring banat telah diadakan pada 7hb dan 8hb Mac 2011.  Pada 9hb Mac pula acara sukan banat telah diadakan yang menyaksikan 4 pasukan berentap.

Pasukan Biru                                                                      Pasukan Hijau

Pasukan Kuning                                                                   Pasukan Merah

AKSI-AKSI MENARIK SEPANJANG MINGGU SUKAN 2011

Isi sampai penuh ye sayang....                                                        Lari..lari..

Ini bukan kes buli tau... kami tengah lawan bola sepak.                          Wah.. aksi hebat pengadil bola jaring (baju ungu)

Wow... aksi bakal pemain harapan negara.                                     Gaya macho Pengarah Sukan 2011 ... Muallim Zulkefli

PRODUK 25 TAHUN SRIAAB

Sempena sambutan 25 tahun Sekolah Sri Al-Amin Bangi pada tahun 2014, pihak kedai sekolah Sri Al-Amin Bangi ada menjual barangan cenderahati 25 tahun sekolah.

Kepada yang berminat boleh dapatkan di kedai sekolah pada waktu persekolahan jam 8.00 pagi - 5.00 petang. Boleh juga membuat tempahan jika berminat untuk dijadikan cenderahati dengan menghubungi Muallimah Rohida Jamaludin.

KLIK SINI UNTUK LIHAT PRODUK