Trending
  1. NOTIS PERLINDUNGAN AKTA PERIBADI
  2. IKLAN JAWATAN KOSONG GURU (KEPERLUAN JULAI 2022)
  3. MESYUARAT AGUNG PIBG 2022
  4. SELAMAT HARI GURU 2022
  5. MAJLIS KONVOKESYEN SPAIM KOHORT 2-2021
  6. PERMOHONAN KEMASUKAN MURID BAHARU SEKOLAH MENENGAH 2022
  7. STATUS VAKSINISASI WARGA KERJA SRI AL-AMIN BANGI (18/11/2021)
  8. PERINGATAN : YURAN PENDAFTARAN TAHUN 1/2022
  9. SENARAI NAMA CALON-CALON MURID TAHUN SATU 2022 YANG BERJAYA DITERIMA MASUK KE SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN BANGI BAGI SESI PERSEKOLAHAN 2022.
  10. SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN CYBERJAYA : PERMOHONAN PENDAFTARAN MURID BAGI TAHUN 2022
  11. MAKLUMAN UJIAN KEMASUKAN MURID TAHUN SATU 2022
  12. MAKLUMAN OPERASI SEKOLAH SEPANJANG PKP 3.0 (TOTAL LOCKDOWN)
  13. SELAMAT HARI GURU
  14. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1442H
  15. SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH BAGI TAHUN 1 & TAHUN 2 SESI 2021
  16. SENARAI BUKU SEKOLAH RENDAH & SEKOLAH MENENGAH 2021
  17. PEJABAT SRI AL-AMIN BANGI DITUTUP DALAM PKPB
  18. PERUBAHAN TARIKH UJIAN KEMASUKAN KE SEKOLAH MENENGAH SRI AL-AMIN BANGI DAN KURSUS KEIBUBAPAAN
  19. SENARAI NAMA MURID TAHUN 1/2021 YANG DITERIMA MASUK
  20. SENARAI NAMA CALON UJIAN KEMASUKAN MURID TAHUN SATU 2021
  21. PELAJAR SEKOLAH SRI AL-AMIN BANGI KEMBALI KE SEKOLAH
  22. PEMBERIAN DISKAUN 20% BULAN JULAI 2020 KECUALI PELAJAR TINGKATAN 5
  23. DIRGAHAYU TUANKU
  24. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1441H
  25. PENUTUPAN PEJABAT SEKOLAH SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI
  26. PEMBERIAN DISKAUN 20% BULAN JUN 2020
  27. MAKLUMAN TERKINI PERMOHANAN TAHUN 1 SESI 2021
  28. MAKLUMAN YURAN PERSEKOLAHAN 2020 KEDUA
  29. MAKLUMAN YURAN PERSEKOLAHAN 2020
  30. CEGAH COVIC-19
  31. PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN
  32. KEPUTUSAN SPM & SPPIM 2019
  33. KEJOHANAN BADMINTON MAHABBAH PIBG
  34. MUKHAYYAM STAF SRI AL-AMIN BANGI
  35. PROGRAM AWAL PERSEKOLAHAN 2020
  36. SENARAI BUKU TINGKATAN 1 - 5 / 2020, SEKOLAH MENENGAH SRI AL-AMIN BANGI
  37. ETIKA PEMAKAIAN SEKOLAH MENENGAH
  38. SENARAI NAMA PELAJAR TINGKATAN 1 TAHUN 2020
  39. PERMOHONAN KEMASUKAN PELAJAR SEKOLAH MENENGAH SESI 2020
  40. SENARAI BUKU SEKOLAH RENDAH 2020
  41. PERMOHONAN KEMASUKAN TAHUN 2 HINGGA TAHUN 5 SESI PERSEKOLAHAN 2020
  42. SEMBANG KEKELUARGAAN : BAHAYA PORNOGRAFI DAN PERANAN IBUBAPA
  43. TARIKH PENTING UNTUK KEMASUKAN MURID TAHUN SATU (2020)
  44. TAKLIMAT IBUBAPA TAHUN SATU (SESI 2020)
  45. SAMBUTAN HARI MURABBI DAN AIDILFITRI SEKOLAH RENDAH
  46. SAMBUTAN HARI MURABBI & AIDILFITRI SEKOLAH MENENGAH
  47. KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SPM DAN SPPIM 2018
  48. TATACARA MENGAMBIL ANAK DI WAKTU PERSEKOLAHAN
  49. PELANCARAN PROGRAM NILAM SEKOLAH RENDAH
  50. TAKWIM SEKOLAH - SMI DAN SRI 2019
  51. SENARAI BUKU SEKOLAH MENENGAH 2019
  52. KEPUTUSAN TERKINI PERMOHONAN KEMASUKAN TINGKATAN 1 DAN 2 SESI 2019
  53. KEPUTUSAN PEMOHONAN KEMASUKAN TINGKATAN 1 DAN 2 SESI 2019
  54. HARI KOKURIKULUM SEKOLAH RENDAH SRI AL-AMIN BANGI / 2018
  55. SENARAI BUKU SEKOLAH RENDAH 2019
SELAMAT DATANG KE PORTAL RASMI SEKOLAH SRI AL-AMIN BANGI

NOTIS PERLINDUNGAN AKTA PERIBADI

Assalamualaikum ibu bapa yang dirahmati Allah

Berikutan pendaftaran sekolah dengan Pesuruhjaya Perlindungan Data Peribadi di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (Akta 709), pihak sekolah dengan ini mengemukakan Notis Perlindungan Data Peribadi Sri Al-Amin Bangi yang bertarikh 1 Julai 2022

Notis ini boleh dirujuk dalam 2 versi berikut :

Versi BM : Notis Perlindungan Data Peribadi SAAB

Versi BI : SAAB Personal Data Protection Act

LAGI

MESYUARAT AGUNG PIBG 2022

Mesyuarat Agung Tahunan PIBG ke-12 Sri Al-Amin Bangi
(Sekolah Menengah & Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi)


Tarikh: 21 Mei 2022, Sabtu
Masa: 10.00 pagi-12.30 tengah hari
Medium : secara Online MTeams

Semoga mesyuarat berjalan lancar

LAGI

SELAMAT HARI GURU 2022

Guru Tunjang Sekolah Sejahtera

Selamat Hari Guru untuk semua Muallim dan Muallimah Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi

Semoga Allah membalas segala usaha yg telah dicurahkan dan amanah yg telah ditunaikan dengan sebaik2 ganjaran Di sisi Allah ..insyaallah

Kejayaan murid, kesejahteraan  dan kecemerlangan sekolah adalah menjadi bukti usaha seorang guru yang tidak kena erti keluhan dan penat dengan pelbagai cabaran 

LAGI


MAJLIS KONVOKESYEN SPAIM KOHORT 2-2021

Pada 17 Januari 2022 yang lepas telah berlangsung Majlis Konvokesyen Syahadah Perguruan Asas Ikram Musleh (SPAIM) dan Syahadah Perguruan Asas Prasekolah Ikram Musleh (SPAPIM) di Dewan Kenanga, Bangi Golf Resort, Bandar Baru Bangi. Seramai 28 orang guru dari 4 buah sekolah telah menerima Anugerah SPAIM dan 5 orang guru prasekolah telah menerima Anugerah SPAPIM pada malam tersebut. Guru-guru yang menerima Anugerah SPAIM adalah terdiri daripada guru-guru Sekolah Menengah Sri Al-Amin Bangi (SMIAB), Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi (SRIAB), Sekolah Rendah Sri Al-Amin Putra Mahkota (SRIAPM) dan Sekolah Sri Al-Amin Nilai (SRIAN)

Turut hadir meraikan semua graduan adalah Pengerusi Lembaga Pengelola Sekolah, Pengetua dan Guru Besar sekolah-sekolah terlibat. 

 

LAGI

Image News
Image News


Image Banner

Lokasi


Pertanyaan